Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

2013-2014 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğrencilerin Ders Seçimleri 03 Şubat 2014 – 07 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin dikkatine!
Bölüm ders planı sayfasında yer alan ön koşullu dersleri dikkate alarak ders seçimi yapmanız gerekmektedir.

'Elektroteknik I' dersi 'EEM 121 Elektrik Devreleri I' dersinin ön koşul dersi olduğu için 'Elektroteknik I' dersinden kalan öğrenciler, 2. yarıyıldaki 'EEM 121 Elektrik Devreleri I' dersini alamayacaklardır.

'Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II' dersi 4. yarıyıla alınmıştır. 1. sınıf öğrencileri bu dersi 4. yarıyılda alacaklardır.

Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin dikkatine!
Ders planındaki değişikliklerden dolayı, alacağınız dersleri bölüm ders planı sayfasında yer alan intibak kurallarını dikkate alarak seçmeniz gerekmektedir.

Bu içerik 01.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 883 kez okundu.