Elektrik- Elektronik Mühendisliği Lisans Öğrencilerimizden İki TÜBİTAK 2209-A Projesi

Resim
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı (2023/2) kapsamında Doç. Dr. Alper ÇİÇEK'in danışman olduğu lisans öğrencilerimiz Aslı Zaimoğlu ve Edanur İşcan tarafından hazırlanan “Değişik Ölçekteki Elektrik Araç Sayısı ve Yenilenebilir Enerji Kapasitesi Senaryoları Dikkate Alınarak Bir Konut Bölgesinin Farklı Amaç Fonksiyonları Doğrultusunda İşletildiği Bir Enerji Yönetimi Yaklaşımı“ isimli proje ve Arş. Gör. Enis Barış Bulut'un danışman olduğu Baha Toprak Şahin tarafından hazırlanan "Şebekeden Bağımsız Fotovoltaik Sistemlerde Kullanılmak Üzere Yüksek Güç Yoğunluğuna Ve Yüksek Verime Sahip Da/Da Dönüştürücü Devresi Tasarımı Ve Optimizasyonu" isimli proje desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Proje Ekibi Aslı Zaimoğlu, Edanur İşcan
Danışman Doç. Dr. Alper ÇİÇEK

Proje Adı Şebekeden Bağımsız Fotovoltaik Sistemlerde Kullanılmak Üzere Yüksek Güç Yoğunluğuna Ve Yüksek Verime Sahip Da/Da Dönüştürücü Devresi Tasarımı Ve Optimizasyonu
Proje Ekibi Baha Toprak Şahin
Danışman Arş. Gör. Enis Barış Bulut
Bu içerik 03.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 234 kez okundu.